Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Petreşti: Un tânăr de 22 de ani din Sebeş a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina în şanţ

Publicat

pol

masina politie rutiera accident A încercat să fixeze un recipient în compartimentul de lângă schimbătorul de viteză, a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina în şanţ. Aşa s-a produs marţi un accident rutier la Petreşti, în urma căruia o tânără de 23 de ani, pasageră în autoturismul respectiv, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul a fost anunţat la poliţie marţi, 8 decembrie, în jurul orei 13.15.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.M., de 22 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Mai din Petreşti, încercând să aşeze un recipient în locul special de lângă schimbătorul de viteză, a pierdut controlul asupra autovehiculului şi a părăsit partea carosabilă, intrând în şanţul din partea dreaptă.

În urma accidentului, o tânără în vârstă de 23 de ani, din Sebeş, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax