Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Petreşti: Un tânăr de 26 de ani a condus fără permis un autoturism și a lovit o mașină staționată

Publicat

politie

masina politie rutiera Un tânăr în vârstă de 26 de ani din Petrești s-a ales cu dosar penal după ce, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere, a efectuat o manevră de mers înapoi și a lovit un alt autoturism ce era staționat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 16 aprilie, în jurul orei 19.35, poliţiştii rutieri din Sebeș au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe raza localităţii Petreşti.

B.S.M., de 26 de ani, din Petreşti, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat o manevră de mers înapoi, fără să se asigure, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism ce era staţionat.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că B.S.M. nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, motiv pentru care, pe numele său, a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax