Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Pianu de Jos: Un tânăr cu alcool „la bord” s-a izbit cu maşina de peretele unei case. A părăsit locul faptei

Publicat

politie

masina politie Un tânăr de 28 de ani din comuna Pianu este cercetat de poliţişti după ce a provocat accident rutier în localitate. A pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu autoturismul pe care-l conducea, de peretele unei case din comună. Atât el, cât şi cei doi pasageri, au părăsit locul accidentului. A fost găsit ulterior de poliţişti, la domiciliu. Avea alcoolemie de 0,38%.

Potrivit IPJ Alba, duminică, 6 martie, în jurul orei 7.36, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin 112, de către o femeie din localitatea Pianu de Jos, cu privire la faptul că un autoturism s-a lovit de peretele unui imobil, iar şoferul autoturismului a părăsit locul accidentului.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că duminică, în jurul orei 5.50, C.A. (28 de ani), din comuna Pianu, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în imobilul cu numărul 259 din localitatea Pianu de Jos.

După producerea accidentului, atât şoferul, cât şi cei doi pasageri din autoturism au plecat la domicilii, fără a anunţa poliţia.

În momentul identificării de către poliţişti, conducătorul auto prezenta leziuni uşoare, la nivelul capului şi al braţului, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărului i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de C.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia” şi „vătămare corporală din culpă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax