Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Pianu, provocat un bărbat de 76 de ani, care a condus fără permis un tractor. Vârstnicul s-a ales cu dosar penal

Publicat

tractor combina Un bărbat de 76 de ani din Pianu de Sus s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident rutier, în timp ce se afla la volanul unui tractor, fără permis de conducere. A acroşat o autoutilitară.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Pianu au fost sesizaţi vineri, la ora 17.00, cu privire la producerea accidentului, pe raza comunei.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că un bărbat de 76 ani, din Pianu de Sus, în timp ce a condus un tractor pe DJ 704 B, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a direcției de mers la stânga, acroșând o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 ani, din aceeaşi localitate, care efectua manevra de depășire în condiții regulamentare.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul de 76 de ani nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omenești, ambii conducători auto fiind testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax