Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Pîclișa. Patru tineri răniţi după ce un şofer beat la volan şi fără permis a ajuns pe contrasens şi a lovit o maşină

Publicat

politie

masina politie rutiera alba Un accident de circulație a avut loc duminică, pe strada Carpenului din Pîclișa. Un tânăr de 31 de ani din Pîclișa, aflat la volanul unui autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de drum şi a lovit altă maşină. În urma impactului, conducătorul auto și alți trei tineri, pasageri în autoturismele implicate, au suferit leziuni ușoare. Polițiștii au constatat că șoferul nu poseda permis de conducere și se afla sub influența alcoolului, motiv pentru care acesta s-a ales cu dosar penal.

Duminică, în ziua de Rusalii, în jurul orei 21.34, în timp ce conducea un autoturism pe strada Carpenului din Pîclișa, S.M.N.F., de 31 de ani, din Pîclișa, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și, într-o curbă, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de L.P.C., de 24 de ani, din Aiudul de Sus, județul Alba.

În urma accidentului, conducătorul auto și trei tineri, de 17, 18 și 25 de ani, unul pasager în primul autoturism și doi pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul vinovat de producerea accidentului nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și era sub influența alcoolului, aparatul etilotest indicând valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de S.M.N.F. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax