Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Ponor: Bărbat de 38 de ani, transportat cu elicopterul SMURD la Târgu-Mureş, după ce s-a răsturnat cu un tractor pe un drum de ţară

Publicat

SMURD elicopter Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost transportat, miercuri, cu un elicopter SMURD, la o clinică din Târgu-Mureş, având leziuni grave în urma unui accident produs pe raza localităţii Ponor. Acesta s-a răsturnat cu un tractor, pe un drum de ţară.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, la ora 18.06, pe raza localităţii Ponor, pe un drum nedestinat circulaţiei publice, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Sibiu, în timp ce conducea un tractor de care era ataşată o căruţă, s-a răsturnat cu utilajul, din cauza denivelărilor de pe drum.

În urma accidentului, tractoristul a suferit mai multe traumatisme şi a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Târgu Mureş.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax