Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Răhău: Un minor de 17 ani s-a răsturnat cu un ATV pe care-l conducea fără permis şi cu alcool „la bord”. A părăsit locul faptei

Publicat

ATV

ATV Un tânăr de 17 ani din Petreşti are dosar penal după ce a provocat un accident cu un ATV, la Răhău, în urma căruia un alt tânăr de 19 ani a ajuns la spital. Minorul a condus vehiculul fără permis şi sub influenţa alcoolului, iar, după producerea accidentului, a părăsit locul faptei.

Evenimentul rutier s-a produs sâmbătă noaptea, la ora 1.03 şi în acest caz au intervenit poliţiştii din Sebeş. Minorul, în vârstă de 17 ani, din Petreşti, în timp ce conducea un ATV pe strada principală din Răhău, a pierdut controlul asupra vehiculului şi s-a răsturnat pe carosabil.

În urma accidentului, un tânăr în vârstă de 19 ani, pasager pe ATV, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Sebeş unde a rămas internat.

După comiterea accidentului, minorul de 17 ani a părăsit locul producerii lui, fiind identificat ulterior de poliţişti. Aceştia au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax