Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la Şăliştea: Un adolescent de 14 ani a intrat cu un moped într-un autoturism parcat. S-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis

Publicat

Un minor de 14 ani din comuna Blandiana este cercetat de poliţişti după ce a produs accident cu un moped. Fără a deţine permis de conducere, a lovit cu autovehiculul neînmatriculat un autoturism parcat pe o stradă din localitatea Săliştea.

Sâmbătă, 2 august, la ora 1.30, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Principală din comuna Săliştea, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe un minor de 14 ani, din comuna Blandiana, care a condus un moped, iar în dreptul imobilului cu numărul 356, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

Minorul a suferit leziuni corporale uşoare. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar mopedul pe care l-a condus nu este înmatriculat în circulaţie, motiv pentru care i-a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax