Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Sâncel. Tânăr de 22 de ani din Blaj, rănit după ce maşina pe care o coducea a fost lovită din spate de un autoturism şi proiectată în şanţ

Publicat

accident teleac 18 aprilie 2015 Un tânăr de 22 de ani din Blaj a fost rănit marţi, în jurul amiezii, într-un accident rutier petrecut la Sâncel.

Un bărbat de 41 de ani (R.D.S.), aflat la volanul unui Volkswagen Sharan, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers faţă de un Volkswagen Passat, condus de tânărul din Blaj, şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, a doua maşină a fost proiectată în şanţul de pe partea stângă a drumului, pe sensul opus.

Şoferul de 22 de ani a suferit leziuni uşoare şi nu a rămas internat în spital.

Ambii conducători auto au fost testaţi pentru alcool, rezultatul fiind zero.

Poliţiştii din Alba recomandă şoferilor să adopte o manieră prudentă de conducere, să păstreze o distanţă suficientă între autovehicule, să nu bruscheze comenzile vehiculelor şi să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare.

„Respectaţi regimul legal de viteză, întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România”, este mesajul IPJ Alba.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax