Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT rutier la Sâncel. Un tânăr a ajuns la spital după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod. Campanie pentru donare de sânge

Publicat

politie

accident politia masina politie Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă, 28 ianuarie, în jurul orei 15.00, pe raza localității Sâncel. Un șofer în vârstă de 22 de ani a ajuns la spital după ce a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat într-un cap de pod și apoi în zidul unei case.

Potrivit IPJ Alba, tânărul a fost rănit în accident, fiind transportat la spitalul din Blaj pentru îngrijiri medicale.

UPDATE:  La data de 28.01.2017, în jurul orelor 14.05, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Mihail Eminescu din comuna Sîncel a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuat de poliţişti a rezultat că N.G., de 22 de ani, din comuna Șona, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Jidvei – Blaj, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un capăt de pod şi ulterior cu zidul unei case.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale grave.

Cercetările sunt continuate.

Prietenii acestuia au demarat o campanie pe Facebook pentru donare de sânge. Tânărul a ajuns la spitalul din Blaj, sâmbătă, în jurul orei 15.00, cu răni produse în urma unui grav accident rutier. El a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale de specialitate, unde a fost operat în cursul nopţii. Starea acestuia este, în continuare foarte gravă. 

”Vă rog pe cei care puteţi şi aveţi dorinţă de a ajută un om la nevoie…. avem nevoie de sânge…. Este nevoie de sânge pentru a ajută o viaţă să meargă mai departe. Cei care doresc să ajute pot să o facă în numele lui Nemeş Gabriel, are mare nevoie!!! Sper să înţeleagă toată lumea disperarea”, se susţine în anununţul promovat intens pe Facebook.

VEZI: Și tu poți ajuta! Donează sânge pentru Gavrilă Gabriel Nemeș!

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax