Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident la săniuș, lângă Straja. O tânără de 20 de ani din Teleac a fost transportată de urgență la spital

Publicat

O tânără de 20 de ani a ajuns de urgență la Spitalul Județean Alba după ce s-a accidentat la săniuș. Potrivit IPJ Alba, incidentul s-a petrecut pe un deal din apropierea localității Straja.

Tânăra accidentată este din localitatea Teleac. Aceasta se dădea, în loc de sanie, pe un cauciuc de mașină. Din cauza vitezei, fata nu a mai putut opri și a ajuns în stradă, unde s-a accidentat.

A fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Alba, pentru îngrijiri medicale.

UPDATE 1: De la Alba Iulia, tânăra a fost transportată de urgență la Sibiu unde a fost operată pe creier. Avea două chisturi și fractură cranio-cerebrală. Potrivit unor surse apropiate victimei, operația a reușit. Alături de ea, pe cauciuc, se aflau încă două persoane, iar în urma accidentului, una dintre ele, un bărbat de 38 de ani, a fost accidentat ușor.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 16.30, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată  telefonic de către Spitalul Judeţean Alba, cu privire la faptul că la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului a fost adusă o persoană ce a suferit o accidentare, la săniuş.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că A.I.M., de 20 de ani din Teleac, comuna Ciugud, în timp ce se afla pe un derdeluş din în apropierea satului Teleac, şi-a dat drumul cu o cameră gonflabilă, de utilaj agricol şi, din neatenţie, a intrat într-un şant de colectare a apei situat la marginea DJ 107, de unde, din cauza vitezei de alunecare, a fost proiectată pe carosabil, suferind leziuni la cap.”


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

  1. bono

    duminică, 02.02.2014 at 20:37

    Bah … astia din generatia iemtivi-feisbuk nici cu sania nu mai stiu sa se dea!

  2. ale

    duminică, 02.02.2014 at 22:25

    informati-va mai bine domnilor jurnalisti….a fost transferata de urgenta la sibiu si operata pe creier….prezenta gheaguri de sange pe creier si spitalul din alba a refuzat ingrijirea ei…

    • moderatorul de serviciu

      duminică, 02.02.2014 at 23:09

      @ale, nu exagera… nu vrei cumva si video de la operatie?

      • ITA

        luni, 03.02.2014 at 10:15

        Moderatorule ce este cu atitudinea asta la tine? Daca va credeti jurnalisti informati corect si nu luati comentatorii la rost pentru ca nu va jignit doar va dat o informatie in plus pe care poate voi nu o aveati.Sau asta este mai nou atitudinea voastra fata de cititori?Poate vroia si video sa vada daca este o ruda apropiata nu trebuia sa tratati problema cu mistouri .

        • moderatorul de serviciu

          luni, 03.02.2014 at 10:44

          @ITA, de obicei cititorii care sustin o stire cu informatii noi. nu ne trag de urechi ca trebuie sa ne informam mai bine. Poate ca am fost un pic rautacios dar n-am facut altceva decat sa raspund unei alte rautati.

  3. lavi

    luni, 03.02.2014 at 13:39

    ale avea dreptate , fata e la spital in Sibiu deoarece cei din Alba nu au vrut sa o primeasca.Fata este in stare grava, a fost operata iar acuma ne rugam la Dumnezeu sa isi revina si sa fie bine. Domnilor jurnalisti informati-va bine inainte de a scrie o stire nu o scrieti numai asa de dragu de a scrie

  4. gabitoamna

    luni, 03.02.2014 at 13:49

    moderatorule de serviciu, nu era nici o rautate in comentariul alexandrei, problema este a voastra, a jurnalistilor, in general, ca va simtiti atacati de orice comentariu. Mai mult, Ale are dreptate. Stirea voastra e destul de departe de adevar. Nu ati facut decit sa primiti mura in gura informatia de la spital sau de la politie si ati plasat-o… A fost careva dintre voi acolo? Sau stiti cumva cite persoane au fost pe acea camera de tractor? Sau aveti ideea in ce stare se afla celelate doua persoane? mai sapati, dragilor, mai sapati si lasati orgoliile la o parte, mai ales cind e vorba de viata cuiva…

  5. gabitoamna

    luni, 03.02.2014 at 18:31

    lavi, draga, cei din Alba si-au facut datoria. Din pacate in Alba nu mai exista neurochirurg, asta e de fapt adevarata problema… si Sibiul a fost cea mai buna optiune. Si Madalina nu mai e in stare grava, a fost operata la timp, si-a revenit, vorbeste si si-a recunoscut parintii.

  6. gabitoamna

    marți, 04.02.2014 at 08:27

    „frumos” update, de la cine ati preluat informatia? … dar tot incorect. cine si-a fracturat o mina? Te lovesti la umar si apare stirea ca iti fracturezi mina… vai, vai, vai… rusine

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax