Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la Sântimbru, pe DN1. Două persoane au fost rănite şi transportate la spital

Publicat

Două persoane aflate în două autovehicule au fost transportate la spital, în urma unui accident rutier petrecut pe DN1, la intersecţia cu intrarea spre localitatea Sântimbru, lângă Alba Iulia. Au fost implicate două maşini, care au intrat în coliziune.

Potrivit IPJ Alba, duminică, la ora 18.35, pe D.N. 1, la km.  389+153 metri,  în afara localităţii Sîntimbru, R.R.D., o femeie de 40 de ani, din Cugir,  judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat în efectuarea unei depăşiri neregulamentare şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, de un bărbat de 25 de ani, din Ocna Mureş.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 27 de ani, din Ocna Mureş, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a fost rănită grav, iar o femeie de 47 de ani, din Cugir, pasageră în autoturismul condus de R.R.D., a suferit leziuni corporale uşoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax