Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Sântimbru: Un şofer din Baia Mare a căzut cu maşina, după ce a intrat pe un drum închis circulaţiei, pentru reparaţii

Publicat

politia noaptea Un femeie de 51 de ani a suferit leziuni la coloana vertebrală, după un accident produs miercuri pe DJ 107B, la Sântimbru. Şoferul maşinii în care se afla aceasta, un bărbat din Baia Mare, nu a observat o porţiune de drum închisă pentru reparaţii şi a căzut cu maşina, pe roţi, de la o diferenţă de nivel de aproximativ un metru.

Accidentul a fost anunţat la poliţie în jurul orei 21.45 şi s-a produs pe DJ 107 B, pe raza localităţii Sântimbru.

R.V., de 54 de ani, din municipiul Baia Mare, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificaţia indicatorului „accesul interzis”, a pătruns pe un sector de drum închis circulaţiei rutiere şi nu a observat diferenţa de nivel creată din cauza lucrărilor ce sunt efectuate la partea carosabilă, căzând cu autoturismul, pe roţi, de la o diferenţă de nivel de aproximativ un metru, transmite IPJ Alba.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 51 de ani, pasageră în autoturism, a suferit un traumatism de coloană vertebrală şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa băuturilor alcoolice.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax