Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident la Şard. Tânăr de 18 ani lovit de o maşină. Şoferul a derapat din cauza poleiului

Publicat

ambulanta

Marţi după-amiaza, pe raza localităţii Şard, un şofer a pierdut controlul maşinii şi a accidentat un pieton care se afla pe trotuar, apoi a intrat într-un stâlp. Victima este un tânăr de 18 ani, care a fost transportat la UPU Alba cu fracturi în zona piciorului. Alţi doi  pasageri din maşină, printre care şi un copil în vârstă de 7 ani au acuzat dureri şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba pentru îngrijiri medicale.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, şoferul, care conducea un autoturism marca Opel înmatriculat în Alba, a pierdut controlul maşinii şi a derapat din cauza poleiului care s-a format pe drum.

Acesta a accidentat un tânăr de 18 ani, care se afla pe trotuar. Şoferul circula în direcţia Şard – Ighiu, iar în maşină mai erau 4 pasageri. Doi dintre pasagerii de pe bancheta din spate,  printre care un copil de 7 ani, au acuzat dureri în urma impactului şi au fost transportaţi la Spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri.

UPDATE: Potrivit reprezentanţilor IPJ Alba, conducătorul auto, M.C.A, de 19 ani, din Şard, nu a adaptat viteza pe timp de ceaţă densă şi a pierdut controlul maşinii într-o curbă la dreapta. Autoturismul pe care îl conducea, marca Opel Astra, a pătruns pe trotuar, unde l-a lovit pe C.C (18 ani), apoi a intrat într-un stâlp de iluminat public. C.C a fost transportat la spitalul din Alba Iulia cu fractură de tibie şi a rămas internat. Un pasager din autoturism, B.D.V. (22 de ani) a suferit leziuni uşoare.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, “la ora 17.33, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că pe DJ 107 H – pe raza comunei Ighiu, sat Şard, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 19 ani, domiciliat în comuna Ighiu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ107H nu adaptează viteza de deplasare la condiţiile de drum cu vizibilitate scăzută determinată de ceaţă, iar într-o curbă spre dreapta pierde controlul autoturismului care iese în afara părţii carosabile şi pătrunde pe trotuar unde acroşează un tânăr de 18 ani, din localitate, după care se opreste într-un stâlp de iluminat public.

În urma accidentului, tânărul de 18 ani si un alt bărbat (de 22 ani) pasager în autoturism au suferit leziuni corporale, fiind transportaţi la Spitalul Judetean Alba, pentru consult de specialitate şi acordarea de îngrijiri medicale unde s-a stabilit că minorul de 18 ani a suferit fractură platou tibial, rămânând internat în spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager care a evidenţiat faptul că nu a consumat băuturi alcoolice şi a fost transportat la Spitalul Judetean Alba unde i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză cercetările continuă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. marius

    marți, 24.12.2013 at 20:49

    jumate din ce ai scris tu acolo ai scris gresit. am fost acolo am vazut tot. nici ora nici lovituriile nici derapaj… aiurea..

  2. marius

    miercuri, 25.12.2013 at 00:37

    acum mai merge!! rog multa seriozitate in meseria voastra va urmaresc cu drag dar detesc informatiile aiurea!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax