Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident la Săsciori. Tânăr rănit, după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat în afara carosabilului

Publicat

pol

Un tânăr de 19 ani a suferit leziuni şi a fost transportat la spitalul din Sebeş, în urma unui accident petrecut în comuna Săsciori, pe Valea Sebeşului. Maşina pe care o conducea s-a răsturnat în afara şoselei.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 19.08.2012, ora 14.25, polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au fost sesizați, cu privire la producerea unui accident de circulație, pe Drumul Comunal 51.

Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasă la fața locului a constatat faptul că G.I.S de 19 ani, din comuna Săsciori, județul Alba, în timp ce conducea autoturismul, la km 0+250m, la ieșire din localitatea Săsciori către localitatea Loman, județul Alba, pe sensul de mers Loman-Săsciori, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat pe contrasens și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma producerii accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale și a fost transportat la Spitalul Municipal Sebeș, unde a rămas internat în vederea continuării investigaţiilor.”

.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax