Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Moped lovit de un autoturism, la Săsciori. Un bărbat a fost rănit grav

Publicat

Un bărbat de 66 de ani din Săsciori a ajuns la spital, după ce, în timp ce conducea un moped, a fost lovit de un autoturism care nu i-a acordat prioritate. Accidentul s-a petrecut marţi după-masa, la intersecţia DN 67C cu DC 50.

Maşina care i-a „tăiat calea” mopedului era condusă de o tânără de 25 de ani, care intenţiona să vireze la stânga. Nu i-a acordat prioritate mopedului şi bărbatul a fost proiectat pe marginea drumului.

În urma impactului, victima a fost transportată la spitalul din Sebeş, de unde a fost transferată la unitatea medicală din Alba Iulia, în stare gravă.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 10.07.2012, ora 16.30, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată cu privire la producerea unui accident grav de circulație, în comuna Săsciori. Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasă la fața locului a constatat faptul că, A.P. de 25 de ani, din Săsciori, județul Alba, în timp ce a condus autoturismul, pe direcția de mers strada Principală (DN67C), în intersecție cu DC50 Săsciori – Loman Turda, a efectuat un viraj la stânga, fără a acorda prioritate de trecere mopedului condus din sens opus de G.G., de 66 ani din aceeași localitate, intrând în coliziune cu acesta. În urma producerii accidentului, G.G. a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat ulterior la Spitalul Județean Alba pentru investigații.

Față de A.P. cerecetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul comiterii infractiunii de vătămare corporală din culpă.”

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax