Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Sebeş: A acroşat cu maşina o femeie şi nu a anunţat Poliţia. Şoferiţă în vârstă de 24 de ani, cu dosar penal

Publicat

politie

masina politie O tânără de 24 de ani din comuna Cîlnic s-a ales cu dosar penal pentru că a acroşat cu maşina o femeie, la intrarea într-o parcare, a transportat-o la spital, dar nu a anunţat poliţia despre accident.

Potrivit IPJ Alba, luni, 27 iunie, în jurul orei 9.30, poliţiştii din Sebeş au fost anunţaţi de către reprezentanţi ai spitalului municipal, cu privire la faptul că la urgenţe s-a prezentat o femeie, victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că V.L., o tânără de 24 de ani, din comuna Cîlnic, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucian Blaga din Sebeş, la intrarea într-o parcare, a surprins şi accidentat pe o femeie de 62 de ani, din Răhău, ce se deplasa pe jos.

În urma accidentului, victima a suferit leziuni la picioare şi a fost transportată la spitalul din Sebeş de către şoferiţa ce a provocat accidentul, fără ca aceasta să anunţe poliţia despre producerea lui.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Faţă de V.L., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de  vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax