Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Sebeş. Femeie de 76 de ani, rănită, după ce două maşini au intrat în coliziune. Una dintre şoferiţe nu s-a asigurat, la un viraj spre stânga

Publicat

politie

masina politie politia O femeie de 76 de ani din comuna Daia Română a fost rănită într-un accident rutier produs sâmbătă, la ieşire din Sebeş. O tânără care conducea un autoturism nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi maşina a fost lovită de alt autovehicul.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, în jurul orei 13.12, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe DJ 106 K, la ieșire din municipiul Sebeș, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că o tânără de 29 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de deplasare spre stânga și a intrat  în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, din comuna Daia Română, care circula în aceeaşi direcţie şi care era angajat în depăşire.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 76 de ani, din comuna Daia Română, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax