Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Sebeş: Tânăr de 28 de ani şi un copil de 11 ani, răniţi după ce şoferul unui autoturism nu a dat prioritate

Publicat

politie

IMG_8818 Un tânăr de 28 de ani şi un minor de 11 ani au fost răniţi într-un accident rutier petrecut marţi la Sebeş. Şoferul autoturismului în care se aflau cei doi nu a dat prioritate unui taxi, iar cele două autovehicule au intrat în coliziune.

Potrivit IPJ Alba, marţi, la ora 14.34, poliţiştii din Sebeș au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Călărași din Sebeş a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuat de poliţişti a rezultat că A.C.C., de 19 ani, din Sălişte, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazul din Sebeş, nu a acordat prioritate de trecere unui taxi ce circula pe strada Călăraşi, condus de un bărbat de 63 de ani, din Sebeş, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, un tânăr de 28 de ani şi un minor de 11 ani, ambii pasageri în primul autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax