Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ACCIDENT la Sebeș: O persoană rănită după un impact între trei autovehicule. O mașină a ajuns „suspendată” pe spațiul verde

Publicat

Un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule a avut loc joi, în jurul orei 16.00, pe o stradă din municipiul Sebeș. În urma evenimentului rutier a fost rănită o persoană. 

Potrivit IPJ Alba, accidentul a avut loc pe strada Valea Frumoasei. În urma impactului dintre cele trei automobile, o persoană a fost rănită.

Cauza probabilă a accidentului ar fi neasigurarea la schimbarea direcției de mers.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, ”la data de 1 octombrie 2020, în jurul orei 16.00, pe strada Valea Frumoasei din Sebeș, un bărbat de 31 de ani, din comuna Săsciori, județul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară pe sensul de deplasare Sibiu – Deva, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care se deplasa pe același sens și era condus de un bărbat de 41 de ani din Sebeș.

În urma impactului cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un autovehicul care se afla parcat regulamentar în parcarea special amenajată.

În urma accidentului rutier șoferul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”.

Foto: Cititor Alba24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax