Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Accident la Sebeş: Patru persoane rănite după ce un autoturism s-a izbit de un cap de pod şi s-a răsturnat

Publicat

Patru persoane au fost rănite şi transportate la spitalul din Sebeş în urma unui accident produs joi seara, într-o intersecţie din oraş. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, s-a izbit cu maşina de un cap de pod şi ulterior s-a răsturnat.

Accidentul rutier s-a petrecut pe strada Nicolae Bălcescu din Sebeş.

UPDATE: Potrivit IPJ, maşina implicată în accident este un Ford Fiesta, înmatriculat în Alba. Persoanele rănite sunt tineri, cu vârste între 16 şi 18 ani.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, la ora 23.42, B.D.C., un tânăr de 18 ani din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism Ford Fiesta, la intersecţia cu strada Progesului, pe un segment de drum în curbă la stânga, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, a ieşit de pe carosabil, a ajuns în şanţ şi apoi s-a izbit cu maşina de un cap de pod în dreptul unui imobil. În maşină, pe lângă şofer, se mai aflau alţi trei tineri, elevi. F.G. (18 ani) şi Ş.V.P. (17 ani) au suferit leziuni uşoare şi nu au rămas internaţi la spitalul din Sebeş. Un al treilea tânăr, de 16 ani, S.D., a avut fractură de femur drept şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba pentru îngrijiri medicale.

Şoferul avea permis de două luni.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax