Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident la Sebeș: Un bărbat fără permis de conducere a lovit un biciclist și a fugit de la locul accidentului

Publicat

Un bărbat din comuna Șpring a lovit cu mașina un biciclist și a părăsit locul accidentului, fără a alerta poliția. Respectivul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie.

Potrivit IPJ Alba, la data de 19 iulie 2023, polițiștii din Sebeș au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Gării din municipiu, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unui biciclist, iar conducătorul auto implicat a părăsit locul producerii acestuia.

În urma cercetărilor efectuate, în scurt timp de la producerea accidentului, polițiștii au identificat un bărbat de 32 de ani, din comuna Șpring, care se afla la volanul autoturismului implicat în accident.

Acesta a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest și prelevării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, conducere fără permis și refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 20 iulie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax