Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Sebeș: Un şofer a ajuns cu maşina în şanţ, din cauza vitezei şi a cauciucurilor de vară. Două persoane au fost rănite

Publicat

politie

masina politie ipj alba Viteza neadaptată şi anvelopele de vară au fost, potrivit IPJ Alba, cauzele unui accident produs duminică, în Sebeş. Un şofer din Petreşti a ajuns cu maşina, care nu era echipată corespunzător pentru iarnă, în şanţ. În urma accidentului, o femeie și un tânăr din Petrești, pasageri în autoturism, au fost răniți.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 ianuarie, în jurul orei 16.35, M.M., de 46 de ani, din Petrești – Sebeş, în timp ce conducea un autoturism pe strada Augustin Bena din municipiu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, împrejurare în care, autoturismul echipat cu anvelope de vară, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţul din partea dreaptă a drumului.

În urma accidentului, o femeie de 45 de ani, din Petreşti şi un tânăr de 22 de ani, pasageri în autoturism, au suferit mai multe leziuni şi au fost transportaţi la spitalele din Sebeş şi Alba Iulia.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax