Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Șeușa: Pensionar rănit după ce a fost lovit de o autoutilitară. Șoferul și-a continuat drumul

Publicat

masina politie

Un bărbat în vârstă de 78 de ani din Șeușa a fost rănit, vineri, într-un accident rutier. A fost lovit de o autoutilitară al cărei șofer a dat cu spatele și apoi și-a continuat drumul.

Potrivit IPJ Alba, vineri, în jurul orei 10.50, în urma unui apel prin 112, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit, pe raza localității Șeușa, unde a fost sesizat un accident rutier în urma căruia un pieton a fost rănit.

Din primele cercetări ale polițiștilor a rezultat că un bărbat de 37 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea o autoutilitară, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei manevre de mers înapoi, împrejurare în care l-a surprins pe un bărbat de 78 de ani, din Șeușa, care se deplasa pe partea carosabilă.

După producerea accidentului, șoferul autoutilitarei și-a continuat drumul, iar vârstnicul a fost transportat la spitalul din Alba Iulia, cu leziuni ușoare.

Polițiștii l-au identificat pe șoferul autoutilitarei, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax