Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident la Tărtăria. Femeie rănită, după ce maşina în care se afla a ajuns în afara şoselei, într-o curbă

Publicat

pol

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă, în jurul amiezei, pe DJ 705, în localitatea Tărtăria, comuna Săliştea. O femeie a fost rănită şi transportată la Spitalul Judeţean Alba.

Maşina în care se aflau şoferul şi pasagera rănită a ajuns în afara şoselei, într-o curbă deosebit de periculoasă. Din primele informaţii, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la drum.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 28.07.2012, ora 13.14, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație, pe Drumul Județean 705 E, în localitatea Săliștea, județul Alba.

Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasă la fața locului a constatat faptul că M.S. de 53 de ani, din orașul Cugir, județul Alba, în timp ce conducea autoturismul, nu a adaptat viteza de deplasare corespunzătoare pe un sector de drum în curbă, a pierdut controlul autovehiculului și a părăsit partea carosabilă.

În urma producerii accidentului, M.M., pasageră în autoturism, a suferit leziuni ușoare, fără a rămâne internată în spital. Față de M.S., cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul comiterii infractiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax