Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la Teiuş. Femeie care circula pe bicicletă, acroşată de o maşină. Şoferul a fost identificat cu ajutorul camerelor video

Publicat

Un bărbat din Teiuş s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului acccidentului după ce a acroşat cu maşina o femeie de 66 de ani care circula pe bicicletă. A fost identificat de poliţişti cu ajutorul imaginilor de pe camere video din zonă.

Duminică, la ora 18.20, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie de 66 de ani, din Teiuş, cu privire la faptul că în timp ce circula pe bicicletă, pe strada Decebal din oraş, a fost acroşată de un autoturism, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

În urma evenimentului rutier, femeia a suferit leziuni corporale uşoare.

Cu ajutorul indiciilor furnizate de victimă şi a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere video, la scurt timp de la sesizarea accidentului, poliţiştii au reușit să identifice autoturismul implicat şi pe conducătorul acestuia,  R.D., de 36 de ani, din Teiuş.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax