Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE ACCIDENT la Teleac: Tânăr de 20 de ani și minoră de 12 ani răniți după ce au fost acroșați de o mașină

Publicat

politie

masina politie rutiera Un accident rutier a avut loc joi seara, în jurul orei 20.00, pe strada Principală din localitatea Teleac. Un tânăr în vârstă de 20 de ani și o minoră de 12 ani au fost răniți ușor după ce au fost acroșați de un autoturism.

Traficul rutier a fost restricționat.

Potrivit primelor informații, accidentul s-ar fi petrecut în momentul în care șoferul unui autoturism ar fi intrat în depășirea unui microbuz. Autoturismul a lovit un tânăr de 20 de ani, iar în încercarea șoferului de evita impactul, mașina ar fi acroșat și o fetiță în vârstă de 12 ani.

Cei doi au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Alba pentru investigații și îngrijiri medicale.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 7 aprilie, ora 19.50, Z.F.A. în vârstă de 20 de ani din localitatea Vingard, comuna Șpring, în calitate de pieton, aflat în localitatea Teleac, a traversat drumul județean prin loc nemarcat și fără să se asigure, moment în care a fost surprins și accidentat de un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în județul Alba, condus de T.A.C. din Ciugud.

Șoferul autoturismului, în încercarea de a evita impactul, a virat stânga, lovind cu oglinda stângă a mașinii pe C.A. în vârstă de 12 ani din Teleac.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Cosma Nicoleta

    joi, 07.04.2016 at 20:33

    Soferul avea viteza! Tanarul de 20 de ani si fetita de 12 sunt transportati la spital!( sunt martor, sora fetitei de 12 ani)

  2. alina

    joi, 07.04.2016 at 21:12

    Nu pot sa cred….de câteva saptamani nu trece o zi fara un accident rutier…ce sa mai inteleg…este groaznic teribilism si inconștiența…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax