Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la trecerea de cale ferată de la Coşlariu, lângă Teiuş. Cinci persoane rănite, după ce două maşini au fost lovite de un camion

Publicat

Cinci persoane au suferit leziuni în urma unui accident rutier petrecut în luni seara, pe DN14 B, lângă Teiuş. Două maşini staţionate la trecerea de cale ferată de la Coşlariu au fost lovite de un camion înmatriculat în Mureş care nu le-a observat la timp.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut la ora 23.31. P.A. (36 de ani) din Târnăveni, judeţul Mureş, în timp ce conducea un camion, nu a păstrat o distanţă de siguranţa faţă de autoturismele oprite la bariera de la trecerea la nivel cu calea ferată, intrând în coliziune cu un autoturism condus P.I.V., de 41 de ani, din  comuna Lupşa, judeţul Alba.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o autoutilitară condusă de un bărbat de 29 de ani, din comuna Ighiu, acesta din urmă fiind proiectat în stâlpul de semnalizare rutieră de la trecerea la nivel cu calea ferată.

În urma accidentului, trei persoane de 18, 19 şi 43 de ani, pasagere în autoutilitara condusă de bărbatul din Ighiu, au suferit traumatisme, iar un minor de 12 ani şi o femeie de 41 de ani, pasageri în autoturismul condus de P.I.V. au suferit de asemenea traumatisme minore.

Nici una dintre acestea nu au rămas internate în spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax