Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Accident la Unirea II: Mopedist lovit de o maşină al cărei şofer nu s-a asigurat la plecarea de pe loc

Publicat

Un tânăr de 22 de ani din Lunca Mureşului a suferit leziuni uşoare, după ce a fost lovit de o maşină, în timp ce circula pe un moped, pe o stradă din localitatea Unirea II. Şoferul autoturismului nu l-a observat când a pornit cu maşina de pe loc.

Poliţia oraşului Ocna Mureş a fost sesizată luni, la ora 19.50, cu privire la faptul că pe strada Traian din satul Unirea II, a avut loc un accident rutier. Poliţiştii au stabilit faptul că A.C. (38 de ani), din Unirea, în timp ce se afla la volanul unui autoturism oprit pe partea dreapta a drumului, în afara părţii carosabile, nu s-a asigurat la plecarea de pe loc şi a lovit un moped, care se deplasa pe acelaşi sens de mers, condus de M.K. (22 de ani), din Lunca Mureşului.

În urma accidentului, M.K. a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat la Spitalul municipal Aiud, însă nu a rămas internat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax