Connect with us
Publicitate

Uncategorized

UPDATE: Accident la Unirea. Un pieton a fost lovit de o maşină, pe trecerea de pietoni

pol

Publicat

Un accident rutier a fost semnalat marţi seara, în comuna Unirea, în urma căruia o persoană a ajuns la spital. Un pieton a fost surprins şi lovit de o maşină, pe trecerea de pietoni pe DN1, în dreptul localităţii menţionate.

Bărbatul de 46 de ani din Unirea lovit pe trecerea de pietoni a fost transportat la spitalul din Aiud. Din primele informaţii, acesta era suspect de multiple fracturi costale şi fractură la nivelul piciorului stâng, fiind necesară transportarea lui la spitalul din Alba Iulia, pentru investigaţii medicale de specialitate.

Şoferul de 51 de ani din comuna Ciugud (Alba), care l-a accidentat pe pieton conducea un Mercedes Vito dinspre Cluj-Napoca spre Aiud, iar accidentul s-a petrecut în apropierea secţiei de Poliţie din Unirea.

UPDATE: IPJ Alba a transmis următorul comunicat:

„La data de 25.10.2011, ora 18.55, pe strada Avram Iancu din localitatea Unirea,  M.V., de 51 de ani, din localitatea Ciugud, judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară din direcţia Turda – Aiud, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Unirea, care era angajat în traversarea părţii carosabile pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, acroşându-l.

În urma accidentului pietonul a fost rănit grav, fiind transportat la spitalul din Aiud de unde a fost transferat la Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate