Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Accident la Valea Lungă: O femeie, pasageră într-o maşină a fost lovită de un segment de utilaj căzut dintr-o autoutilitară

Publicat

pol

O femeie din Blaj a fost rănită în urma unui accident rutier petrecut marţi, pe raza comunei Valea Lungă. În timp ce se afla pe locul din dreapta al unui autoturism, a fost lovită, prin parbriz, de un segment al unui motocompresor transportat de o autotutilitară, ce s-a desprins în mers.

Politia municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, marţi, la ora 14.51, privind producerea accidentului pe DN 14 B, pe raza comunei Valea Lungă.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că B.F. (40 de ani), din Alba Iulia, conducea o autoutilitară cu semiremorcă pe DN 14 B, în direcţia Blaj – Copşa Mică. La km 31, de la un motocompresor ce era încărcat în semiremorcă s-a desprins un robinet ce a lovit parbrizul unui autoturism condus din sens opus de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Blaj.

În urma impactului, robinetul a pătruns prin parbrizul autoturismului şi a lovit-o, în zona feţei, pe soţia conducătorului auto, pasageră pe scaunul din dreapta.

Femeia a suferit o contuzie la nivelul mandibulei şi a fost transportată la spitalul din Blaj unde i-au fost acordate îngrijiri medicale fără a rămâne internată.

Faţă de B.F., cercetările sunt continuate sub aspectul  comiterii infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax