Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident la intrare în Valea Lungă. O mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile. Şoferul se afla sub influenţa alcoolului

Publicat

O mașină sa răsturnat în afara părții carosabile, duminică dimineața în jurul orei 4.50, la intrarea în localitatea Valea Lungă, pe DN14 B. O persoană a fost transportată de urgență la spitalul din Blaj.

Potrivit IPJ Alba, “la ora 4.10, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată despre faptul că pe DN 14 B s-a produs un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că T.I.S.,  de 23 de ani, din comuna Valea Lungă, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Valea Lungă – Blaj, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers.

În urma accidentului, un tânăr de 19 ani, din comuna Valea Lungă, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că autoturismul condus de T.I.S. avea autorizaţia provizorie de circulaţie expirată.

Faţă de conducătorul auto au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax