Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Accident la Vinerea. Autoturism lovit de un tren personal, la trecerea de cale ferată din localitate

Publicat

Un eveniment rutier a fost semnalat duminică după-amiaza la trecerea de cale ferată de la Vinerea. Un autoturism nu a oprit la timp şi a fost lovit de un tren personal.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16.00 şi nu a avut urmări grave. Şoferul unui Audi înmatriculat în Alba, Tudor Matei T., în vârstă de 27 de ani, nu a acordat prioritate trenului personal nr. 14866 care circula de la Cugir spre Alba Iulia, însă a scăpat cu leziuni uşoare. Diagnosticul pus de medicii de la spitalul din Alba Iulia a fost de traumatism cervical fără leziuni osoase.

Doar maşina a fost avariată. Trecerea la nivel cu calea ferată din Vinerea nu este dotată cu bariere, iar locomotiva a lovit autoturismul în partea laterală stânga.

Trenul a fost pus din nou în mişcare după 30 de minute de la accident.

Din declaraţiile unor martori, şoferul ar face parte din clubul de fotbal Mureşul Vinţu de Jos şi urma să ajungă la meciul de fotbal disputat la Vinerea, cu CSO Cugir II.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „din primele cercetări, echipa de polițiști deplasată la fața locului a constatat că Matei T.T. de 27 de ani, din municipiul Alba Iulia,  județul Alba, în timp ce a condus autoturismul pe direcția de mers strada Principală – strada Şantieristului din localitatea Vinerea, județul Alba, în momentul în care a ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, semnalizată cu indicator <Oprire> și <Trecere la nivel cu calea ferată simplă fără bariere> s-a angajat în traversarea acesteia, fără a opri autoturismul și fără a se asigura corespunzător, astfel încât a fost surprins și a fost tamponat în partea laterală stânga de către Trenul nr.14866 care circula pe relația Cugir – Şibot – Alba Iulia. În urma accidentului, Matei T.T. a suferit leziuni corporale uşoare, a fost transportat la Spitalul Județean Alba Iulia, însă nu a rămas internat în spital.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax