Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Vinerea: Bărbat acroșat de o mașină, pe trecerea de pietoni. Șoferul a fugit de la locul faptei

Publicat

Un bărbat a fost rănit, marți, într-un accident rutier petrecut la Vinerea. Acesta traversa strada pe trecerea de pietoni în momentul în care a fost acroșat de un autoturism. Șoferul și-a continuat drumul, fără să oprească, iar polițiștii l-au găsit în Balomiru de Câmp.

Potrivit IPJ Alba, în 8 octombrie 2019, în jurul orei 14.10, polițiștii din Cugir au fost solicitați să intervină pentru soluționarea unui accident rutier, produs pe raza localității Vinerea, în urma căruia un pieton a suferit leziuni corporale.

Vezi și FOTO: Accident cu trei victime la intrare în Aiud dinspre Alba Iulia. Un autoturism s-a răsturnat

Din primele cercetări efectuate a rezultat că un bărbat de 62 de ani, din Vinerea, în timp ce traversa strada, pe trecerea de pietoni, a fost acroșat de un autoturism al cărui șofer și-a continuat drumul.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni la un picior și a fost transportat la spital.

Ulterior, cu sprijinul polițiștilor de la Serviciul Rutier, polițiștii din Cugir au reușit să identifice, pe raza localității Balomiru de Câmp, autoturismul implicat în accident și pe conducătorul acestuia, un bărbat în vârstă de 76 de ani, din Cugir, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pe numele său, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax