Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Vinerea: Un bărbat băut şi fără permis a întors maşina fără să se asigure şi a lovit alt autoturism

Publicat

masina politie

Un bărbat aflat sub influenţa alcoolului, care conducea fără permis, a produs un accident rutier la Vinerea. A întors maşina fără să se asigure şi a acroşat alt autoturism, ce circula regulamentar.

Accidentul s-a petrecut luni, în jurul orei 22.00, pe strada Principală din Vinerea.

Un bărbat de 50 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat o manevră de întoarcere, fără să se asigure în mod corespunzător, acroşând un autoturism ce era condus, în aceeaşi direcţie, de un bărbat din judeţul Hunedoara, transmite IPJ Alba.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul vinovat de producerea accidentului nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi era sub influenţa buturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax