Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT la Vinerea: Un șofer din Blandiana, cu alcool „la bord”, a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate

Publicat

Un tânăr de 25 de ani din comuna Blandiana s-a ales cu dosar penal după ce, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate.

Potrivit IPJ Alba, la data de 13 martie 2020, în jurul orei 06,30, polițiștii din Cugir au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier produs pe strada Principală din localitatea Vinerea unde a fost identificat un autoturism abandonat, care a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în momentul producerii accidentului, autoturismul ar fi fost condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Blandiana, care ar fi pierdut controlul asupra acestuia din cauză că ar fi avut alte preocupări în timpul șofatului.

Tânărul fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0.51 mg /l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax