Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Accident la Vinerea: Tânăr lovit de o mașină pe strada principală din localitate. A fost dus la Secția de Urgențe din Alba Iulia

Publicat

Un tânăr de 29 de ani a fost acroșat de o mașină, luni seara, pe strada Principală din localitatea Vinerea. Pentru îngrijiri medicale, acesta a fost transportat la UPU Alba.

Din primele cercetări efectuate de un echipaj de poliție la fața locului, tânărul, domiciliat în Vinerea, traversa strada printr-un loc nepermis. A fost lovit de un autoturism marca Opel, cu numere provizorii, condus de un șofer din Cugir. Tânărul a fost transportat la UPU – Spitalul Județean Alba pentru îngrijiri medicale.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „luni, în jurul orei 20:20, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că în localitatea Vinerea, a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului, a constatat că M.P.I., de 20 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală din Vinerea, în direcţia Şibot-Cugir, în dreptul imobilului cu numărul 204, l-a surprins şi accidentat pe I.V., de 29 de ani, din Vinerea, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat şi fără se asigure.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia, prezentând leziuni la nivelul capului şi al gambei stângi.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotrest, rezultatul fiind negativ. Faţă de M.P.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax