Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident la Zlatna, provocat de un bărbat beat și fără permis de conducere. Ce alcoolemie avea

Publicat

Un bărbat aflat sub influența alcoolului și fără să dețină permis de conducere a provocat un accident rutier marți seară, pe o stradă din Zlatna. Bărbatul a intrat cu mașina într-un gard din beton. În urma accidentului nu au fost persoane rănite.

Potrivit IPJ Alba, marți, 12 decembrie 2023, în jurul orei 23.50, polițiștii din Zlatna au intervenit pe Calea Moților din oraș, unde a fost semnalat un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 35 de ani, din comuna Almașu Mare, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra volanului și ar fi părăsit partea carosabilă, autoturismul intrând în coliziune cu un gard din beton.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a rezultat valoarea de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cornelia

    miercuri, 13.12.2023 at 14:56

    Teritoriul asta nu are legi?
    Munca in folosul comunității, pe viata!
    Ce ziceti dl-or si dne-lor politicieni?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax