Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT lângă Blaj: Un şofer din Craiova, sub influenţa alcoolului, s-a răsturnat cu maşina în şanţ

Publicat

Un tânăr în vârstă de 31 de ani din Craiova s-a ales cu dosar penal la Blaj. A condus o autoutilitară, sub influenţa alcoolului, DN 14 B şi s-a răsturnat cu aceasta în şanţul de pe marginea drumului.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 00.20, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe Drumul Naţional 14 B, au observat că la km 128 se afla, răsturnată în afara părții carosabile, o autoutilitară avariată.

În urma verificărilor, conducătorul auto a fost identificat ca fiind  I.G., un bărbat de 31 de ani din municipiul Craiova, judeţul Dolj.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că şoferul era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparat fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de I.G., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax