Connect with us
Publicitate

ABRUD

Accident lângă Roșia Montană: Un bărbat care conducea băut și fără permis s-a răsturnat cu mașina. O persoană a fost rănită

Publicat

Un bărbat din Abrud s-a ales cu dosar penal în urma unui accident rutier petrecut lângă Roșia Montană. Acesta conducea, băut și fără permis, o mașină cu care s-a răsturnat în afara drumului. Pasagerul din dreapta a fost rănit.

Potrivit IPJ Alba, accidentul a fost semnalat prin 112, sâmbătă, 27 iulie, în jurul orei 19.40. Acesta se petrecuse pe DJ 742, între cariera Roșia Poieni și tăul Brazi, pe raza localității Roșia Montană.

Polițiștii din Abrud au stabilit, din primele verificări, că un bărbat de 37 de ani, din orașul Abrud, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară unui bărbat de 45 de ani, din localitatea Roșia Montană, care era pasager pe scaunul din dreapta, A fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat recoltarea de mostre biologice.

Polițiștii au constatat și că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză, se efectuează cercetări.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate