Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT lângă Zlatna: Tânără rănită după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a lovit alt autoturism

Publicat

pol

masina politie rutiera accident O tânără de 29 de ani a fost rănită într-un accident rutier petrecut duminică, pe un drum comunal din zona Zlatna – Trîmpoiele.Un şofer de 30 de ani a pierdut controlul volanului şi a lovit pe contrasens un autoturism în care se afla femeia.

Potrivit IPJ Alba, accidentul a fost anunţat la Poliţia Zlatna în 15 noiembrie, în jurul orei 11.20. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că T.I.C., de 30 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal 108, în direcţia Trîmpoiele – Zlatna, la kilometrul 4, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 30 de ani, din comuna Apoldu de Jos, judeţul Sibiu.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 29 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni în zona feţei şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax