Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident mortal într-o pădure din Feneșasa-Zlatna. Un bărbat a fost strivit de un TAF, care s-a răsturnat peste el

Publicat

Un accident mortal s-a produs joi seara, în localitatea Feneșasa, Zlatna. Un bărbat de 54 de ani a murit după ce un TAF s-a răsturnat peste el. La fața locului a intervenit și un echipaj de descarcerare al ISU Alba Iulia, pentru scoaterea muncitorului de sub utilaj.

UPDATE: Bărbatul s-a răsturnat cu TAF-ul în zona pârâului Feneșel. A fost găsit de o persoană, care a coborât până la o zonă cu semnal la telefon ca să anunțe incidentul la 112. Ambulanța preluat cazul însă a fost nevoie de intervenția echipajul  SMURD, pentru a-l scoate pe bărbat de sub utilaj. Din primele informaţii, bărbatul trăgea lemne cu TAF-ul din pădure.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, la ora 21.05, Poliţia Zlatna a fost sesizată de o femeie de 47 ani, privind faptul că I.C. (54 de ani) din Zlatna, angajat mecanic pe utilaj la o firmă din localitate, în timp ce se deplasa cu un TAF pe un sector de drum forestier, în zona Feneşasa, s-a răsturnat cu acesta şi a decedat.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale poliţiei, ISU, Ambulanţă şi ITM. Anchetatorii au stabilit că bărbatul conducea utilajul dinspre amonte, în momentul accidentului. A pierdut controlul acestuia şi s-a răsturnat pe partea dreaptă a albiei Valea Feneşului, suferind multiple traumatisme ce au cauzat decesul. Alături de acesta, în utilaj se mai afla un tânăr de 31 de ani, I.G., din Zlatna, care scăpat doar cu plăgi tăiate la nivelul capului, a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, însă nu a rămas internat.

Pentru că bărbatul nu se afla în timpul serviciului, evenimentul nu este încadrat a categoria accidentelor de muncă.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax