Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO: ACCIDENT MORTAL în balastiera din Mihalţ. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu un camion

Publicat

accident balastiera

Un bărbat şi-a pierdut viaţa într-un accident petrecut miercuri în balastiera din Mihalţ. Acesta conducea un camion, în momentul în care a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat.

UPDATE 14:50: Un bărbat de 51 de ani, din comuna Mihalț, angajat al stației de sortare, în timp ce manevra un camion în spate, spre punctul de deversare în buncărul de alimentare al stației, a scăpat camionul peste sistemul de oprire al buncărului si a căzut de la o înălțime de 7 metri.

În urma accidentului, conducătorul camionului a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de ucidere din culpa și neluarea măsurilor legale de securitate în muncă.

UPDATE: Bărbatul care a decedat avea 51 de ani.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ISU de la Alba Iulia şi Blaj – 13 subofiţeri şi trei autospeciale de intervenţie. Viaţa bărbatului nu a mai putut fi salvată.

Potrivit ISU, Garda de intervenție Blaj și Detașamentul de pompieri Alba Iulia au intervenit în localitatea Mihalț, în zona balastierei, pentru scoaterea unei persoane prinsă sub o autobasculantă. În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 51 de ani și-a pierdut viața. Pompierii militari au acționat cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD B și C, pentru scoaterea persoanei decedate prinsă sub autobasculantă.

Poliţia a demarat cercetări în acest caz.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax