Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | ACCIDENT MORTAL la Decea: Un bărbat de 67 de ani a decedat după ce a fost lovit de tren

Publicat

sina tren cale ferata cfr Un bărbat în vârstă de 67 de ani din Decea a decedat, marți seara, după ce a fost lovit de un tren în localitate, în zona vechii bariere.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Postului de Poliţie Transport Feroviar Aiud au fost sesizaţi de către un impiegat de mişcare din staţia Aiud, cu privire la faptul că, în sectorul de cale ferată Unirea – Decea, la kilometrul 423, trenul R 3084 care circulă pe relația Războieni – Teiuș a surprins şi accidentat mortal o persoană.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare care a identificat victima, un bărbat în vârstă de 67 de ani, din localitatea Decea care a fost surprins de tren în timp ce încerca să traverseze calea ferată.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Aiud unde urmează să-i fie efectuată necropsia, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

Cercetările sunt continuate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax