Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Accident mortal la intrare în localitatea Vadu Moților. O femeie care traversa neregulamentar strada a fost acroșată de un autoturism

Publicat

O femeie de 65 de ani și-a pierdut viața, luni, după ce a fost lovită de un autoturism, la intrare în localitatea Vadu Moților. Femeia se angajase în traversarea străzii printr-un loc nepermis.

Potrivit IPJ Alba, în urma impactului, femeia a decedat pe loc. Accidentul a avut loc la întrare în localitatea Vadu Moților dinspre Cîmpeni.

Din primele cercetări, victima se angajase în traversarea străzii printr-un loc nepermis, moment în care a fost acroșată din mers de autoturismul care circula regulamentar.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “echipa de polițiști deplasată la fața locului a constatat faptul că Maria D. de 65 de ani, din localitatea Vadu Moților, în timp ce s-a angajat în fugă, în traversarea Drumului Național 75, la Km 71+500 m, prin loc nepermis și fără să se asigure, cu intenţia de a intra în curtea locuinţei, a fost surprinsă și accidentată de autoturismul condus, pe direcţia de mers Cîmpeni – Vadu Moţilor, de către Valentin V.P. de 24 de ani din localitatea Horea. În urma accidentului, Maria D. a decedat.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. anonim

    luni, 15.10.2012 at 19:08

    Accidentul s-a intamplat in localitatea Necsesti, comuna Vadu Motilor, chiar in fata casei victimei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax