Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident MORTAL pe DN7, la Șibot. Un tânăr de 19 de ani a decedat după ce a intrat cu mașina în zidul de protecție al autostrăzii

Publicat

politie, sirena, lumini. girofar, noapteaUn tânăr în vârstă de 19 de ani și-a pierdut viața, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unui accident rutier petrecut pe DN7, în zona Șibot. Acesta a pierdut controlul mașinii și a lovit zidul de protecție al autostrăzii.

Potrivit martorilor, victima era din comuna Vințu de Jos. 

În timp ce conducea, în direcția Orăștie, un autoturism marca Volkswagen Touran, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și a intrat în zidul de protecție.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut în jurul orei 2.50, pe DN7, la km 347, în afara localităţii Şibot. Tânărul M.P.I.N., în vârstă de 19 ani, conducea un Volkwsagen Touran. Nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de peretele de sprijin al taluzului autostrăzii Orăştie – Sibiu. A suferit leziuni grave, ce au dus la decesul acestuia, la locul accidentului.

Tânărul avea permis din 2015, eliberat din Spania.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax