Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

UPDATE ACCIDENT mortal lângă Albac. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o mașină. Șoferul a fugit de la locul faptei

Publicat

pol

UPDATE:

Polițiștii au comunicat informații cu privire la accidentul produs la Albac, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

La data de 07 octombrie 2019, în jurul orei 20,30, Poliția Orașului Câmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza localității Fața, comuna Albac, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii deplasați la locul accidentului au constatat că un bărbat de 55 de ani, din localitate, a fost acroșat de un autoturism al cărui șofer a fugit de la locul accidentului.

În urma impactului, pietonul a fost proiectat, la o distanță de aproximativ 3 metri, pe malul râului Arieș.

Victima a suferit leziuni corporale grave, fără a răspunde manevrelor de resuscitare, iar în jurul orei 21.45, a fost declarat decesul acesteia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au reușit să identifice autoturismul implicat în accident și pe șoferul acestuia, un tânăr de 25 de ani, din comuna Bistra, care, după producerea accidentului, a plecat la domiciliul său.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Știrea inițială

Un bărbat de 55 de ani și-a pierdut viața, luni seara, într-un accident petrecut lângă Albac, în Apuseni. Din primele date, acesta a fost acroșat de o mașină.

Bărbatul era din localitatea Fata, comuna Albac. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 20.30, potrivit IPJ Alba. Pietonul a fost rănit și a murit la spital.

Șoferul mașinii implicate în accident a părăsit locul faptei, iar poliția l-a identificat ulterior.

Se fac cercetări pentru stabilirea condițiilor în care s-a petrecut accidentul.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax