Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT MORTAL pe A1, între Sebeş şi Orăştie. O adolescentă de 15 ani din Zlatna şi-a pierdut viaţa şi un tânăr a fost rănit

Publicat

accident bmw autostrada 22 oct 2016Un accident rutier grav s-a petrecut pe Autostrada Orăştie – Sibiu, sâmbătă seara, pe sensul Sebeş – Orăştie. O adolescentă în vârstă de 15 ani, din Zlatna, şi-a pierdut viaţa şi un tânăr a fost rănit.

Cei doi se aflau într-un autoturism BMW înmatriculat în judeţul Alba.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, şoferul, un tânăr de 18 ani din Zlatna ar fi pierdut controlul volanului, posibil din cauza vitezei, s-a izbit cu maşina de parapeţi şi apoi s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma accidentului, şi-a pierdut viaţa B.A. (15 ani), din Zlatna, prietena tânărului.

Accidentul s-a petrecut la kilometrul 317-318 al autostrăzii, pe sensul Sebeş-Orăştie.

UPDATE: La faţa locului a fost chemat să intervină un echipaj de la Serviciului Ambulanţă Alba, tânărul de 18 ani fiind transportat la spital.

UPDATE 1: Tânărul, Cristian B. (elev în clasa a XII-a la Colegiul Militar din Alba Iulia) avea permis de aproximativ o lună. Accidentul s-a petrecut pe autostradă, în zona localităţii Pianu de Jos. Din primele cercetări ale poliţiştilor, accidentul s-a petrecut din cauza altor preocupări ale şoferului şi a vitezei mari. Acul kilometrajului maşinii ar fi fost blocat la 160 km/oră. Autoturismul s-a izbit de parapeţi, pe sensul de mers Sebeş-Orăştie, iar ulterior s-a răsturnat de mai multe ori în afara carosabilului. Şoferul, B.C.D. (18 ani) este cel care a sunat la 112, în jurul orei 22.20 şi a anunţat accidentul. A fost rănit uşor şi transportat cu ambulanţa la spital, la Orăştie şi apoi la Deva, unde a primit îngrijiri medicale. Nu se afla sub influenţa alcoolului, în momentul accidentului.

maria alexandra b.UPDATE 2: Adolescenta care şi-a pierdut viaţa este Maria Alexandra B. (15 ani) din Zlatna. Era elevă în clasa a X-a la Liceul din Zlatna.

Dragă prietenă…am rămas fără cuvinte în dimineaţa asta când am auzit ce s-a întâmplat… ieri vorbeam la telefon să ne vedem şi azi… dacă mă ascultai şi rămâneai aici în Alba toate astea acum nu s-ar mai fi întâmplat… poate dacă eram puţin mai convingător erai acum aici.. îmi pare rău, mă simt vinovat că nu am avut mai multă convingere ca să mă poţi asculta… Dumnezeu să te odihnească în pace”, a fost mesajul postat de un prieten al fetei, pe Facebook.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Anonim

    duminică, 23.10.2016 at 13:50

    Ajungem dinou la acceiasi treaba cum a fost si mai demult , de ce sa conduca un Tanar de 18 Ani , o asemenea masina ? vina vine din partea parintilor , vremurile sau schimbat , oameni sau schimbat ,
    Dragii Parinti ganditiva inainte sa ii puneti unui adolescent incepator o masina cu peste 130 Cp ,
    E nevoit sa incerce experiente noi , adica sa vada cat de tare ii merge masina , la fel procedeaza multi dintre ei , la fel si eu am facut-o odata , dar , am facut singur daca doamne feri se intampla ceva se intampla doar mie , nu altor persoane care nu au nici o vina . Sunt fer convins ca la 18 ani nu are bani sa cumpere singur asemenea masina , deci ganditi inainte sa dati pe mana unui adolescent incepator asemenea masina , tinand cont din ce se spune mai sus , acul kilometrajului sa blocat la 160km.
    Condoleante familiei indurerate !

    • Mario

      luni, 24.10.2016 at 18:10

      In italia si probabil si in alte tari in primul an de permis nu ai voie sa ai masina mai puternica de 100 cp. dar indiferent.. asta nu mai conteaza si nici nu conteaza pentru ca si cu o masina de 1.2 70 cp poti sa patesti o asemenea nenorocire. nu-i o viteza excesiva 160km/h. baiatul a avut ghinion sau dupa cum scrie si aici, a fost preocupat de altceva .. unii dau mesaje, unii stau pe facebook isi fac poze si uite asa. deci nu viteza ucide. neglijenta ucide. o masina ca aia nu se rastoarna din senin la 160 .. masina trebuie stapanita cu atentie maxima.

  2. A.D.

    luni, 24.10.2016 at 10:48

    Anonimule… orice masina din ziua de azi merge cu 160 la ora. Nu masina e problema. Putea sa fie intr- un Trabant si sa se omoare cu 40 la ora.
    Una din cauze este faptul ca pe autostrada nu se respecta viteza legala. Daca s- ar pune camere si s- ar trimite amenda acasa primul lucru pe care l- ar face romanul e sa se gandeasca cum poate dovedi ca nu sunt legale. Daca mergi cu masina de la Sibiu la Deva, cu o viteza dd 130 la ora o sa vezi ca 70 % dintre masini or sa te depaseasca.

    • Mario

      luni, 24.10.2016 at 18:12

      Adevarat. dupa cum i-am spus si anonimului, nu viteza ucide 🙂 eu is in germania, aici majoritatea autostrazilor nu au limita de viteza .. fiecare merge cum vrea muschiu’ lui. neglijenta si neatentia ucide.

  3. iosif

    luni, 24.10.2016 at 23:13

    Dk locuiesti in germania inseamna ca tu fie umbli cu bicicleta,fie nu sti limba si habar nu ai cum sta treaba cu limita de viteza aici,la ora actuala pe teritoriul german mai exista 700km de portiuni insumate unde nu exista limita in rest totul este limitat si aici oameni respecta legea in trafic,doar niste ignoranti necunoscatori care au luat permisul cu bani in romania si au vn aici pot vb asfel de bazaconi?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax