Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO FOTO: ACCIDENT MORTAL pe Autostrada Sebeș-Sibiu. O persoană decedată, mai mulți răniți. Trafic restricţionat

Publicat

YouTube video

Un bărbat a murit şi alţi cinci au fost răniţi într-un accident rutier grav petrecut marţi seara, în jurul orei 19.00, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, la km 276, în zona localității Apoldu de Jos (judeţul Sibiu). Circulaţia pe sensul de mers Sebeş-Sibiu este restricţionată.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Sibiu, în urma accidentului produs la data de 12 iunie, în jurul orei 19.00, pe A1, km. 276, au rezultat decesul unui bărbat în vârstă de 47 de ani, din judeţul Mureş, rănirea gravă a altuia în vârstă de 26 de ani, din judeţul Mureş, rănirea ușoară a unui sibian în vârstă de 39 de ani și a șoferului de 38 de ani, din judeţul Mureş, toți din microbuz, respectiv rănirea gravă a unui pasager de 42 de ani și rănirea ușoară a șoferului autoutilitarei staționate, 31 de ani, ambii din judeţul Sălaj.

UPDATE1: Circulaţia a fost reluată pe cele două benzi de pe sensul Sebeş-Sibiu în jurul orei 22.00, după circa trei ore de la producerea accidentului.

UPDATE: La faţa locului a fost chemat şi un elicopter SMURD, pentru transportarea la spital a unuia dintre răniţi.

Din primele date, este vorba despre o coliziune între un microbuz şi o autoutilitară. Potrivit IPJ Sibiu, unul dintre şoferi, posibil pe fondul neatenţiei în conducere, a acroşat cu maşina celălalt autovehicul, staţionat pe banda de urgenţă. Persoana care a murit se afla în prima maşină. Răniţii primesc îngrijiri medicale, la faţa locului fiind prezente echipaje ale Ambulanţei şi SMURD.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat, la ora 19.30, că pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 276, în zona localităţii Apold, judeţul Sibiu, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate 2 autovehicule, unul de transport persoane, de capacitate 8+1 şi unul de transport marfă (autoutilitară – n.r.).

Cauza producerii a fost nepăstrarea distanţei de siguranţă, impact în urma căruia au rezultat 5 victime (potrivit InfoTrafic Poliţia Română).

Circulaţia rutieră este blocată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă ale sensului de mers Sebeş – Sibiu şi se desfăşoară pe banda a doua, valorile de trafic fiind în creştere.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax