Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT MORTAL pe DJ 107, la Sântămărie. Un copil a decedat după ce a fost lovit de o maşină. Traversa printr-un loc nepermis

Publicat

politie

politia masina smurdUn copil în vârstă de 10 ani şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut pe DJ 107, între Blaj şi Târnăveni, în localitatea Sîntămărie. Minorul ar fi încercat să treacă strada printr-un loc nepermis.

Din primele date, copilul a fost lovit de un autoturism Volkswagen Touareg, condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Sighetu Marmaţiei.

Potrivit cercetărilor copilul s-a angajat în traversarea drumului public, prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost acroşat de autoturism şi a decedat la scurt timp.

Au fost efectuate manevre de resuscitare, fără succes, de către personalul medical ajuns de urgenţă la locul accidentului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „pe strada principală din localitatea Sîntămărie, comuna Cetatea de Baltă, un minor în vârstă de 10 ani s-a angajat în traversarea drumului public, prin loc nepermis şi fără să se asigure, împrejurare în care a fost surprins și accidentat de un autoturism condus de B.I.V., de 36 de ani, din Sighetul Marmației, judeţul Maramureș.

În urma accidentului, miorul a decedat.

Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax